Fotografie Karin van Hees

Ben jij een ondernemer en mis jij nog foto’s van jezelf en je bedrijf of dienst? Dan ben ik er voor je. Mensen kopen graag van mensen, het is dus niet gek om te bedenken dat je klanten je ook graag eens zien verschijnen op je sociale media of je website.

Foto’s waarmee jij kan laten zien wie nu de sterke man of vrouw achter dit bedrijf is. Foto’s die jij kunt inzetten voor je website, social media en als promotie materiaal.

Denk je nu, zeg Karin daar heb ik echt geen tijd voor ze. Perfect! Ik zorg hier wel voor. Laten we samen deze geweldige beelden voor jou creëren. Samen denken we na over het concept en je noden. En ga ik aan de slag met een gepersonaliseerd moodboard, waaruit we samen een shotlist uit werken volledig in jouw stijl en passend bij je zaak.

Zo weet jij, wat te verwachten op de dag van de shoot en maak ik mooie beelden van jou én van de dingen die bij je zaak passen. Zo kan jij straks weer een hele tijd vooruit om mooie beelden te delen op social media!

Deze fotoshoot vindt plaats op locatie en heb je de mogelijkheid om meerdere keren van outfit te wisselen (zo krijg jij meer variatie in je beelden.

Wil je meer hierover weten, neem dan even contact met mij op.

Tot snel!