Fotografie Karin van Hees

Wat is er nu leuker dan bladeren in de familiefoto´s? Kinderen worden groot, de speciale momenten in ons leven. We willen ze allemaal vasthouden en later op terugkijken. Dat kan.. met een gezellige familieshoot.

Heb je soms een speciale gelegenheid, zoals een aankondiging, een doop, een kerstkaart, ben je zwanger of heb je zomaar zin om lekker samen met je familie iets te doen? Neem dan contact op met mij en we maken er een topdag van.

Familiefoto’s zijn altijd leuk. En elke familie is anders. Daarom overlopen we samen – voor de shoot- uitgebreid je wensen. We maken samen een moodboard op, zoeken een geschikte locatie en overlopen de shotlist. Zo krijg jij exact wat je nodig hebt.

Een familieshoot duurt ongeveer een uur. Zeker met kleine kindjes is dit lang genoeg. We bespreken op voorhand hoe dit uur eruit gaat zien en ik help jullie met tips en tricks. Samen bouwen we de mooie beelden op en er is genoeg ruimte om te genieten van elkaar.

Na de shoot bewerk ik de foto’s en je krijgt een link toegestuurd met je eigen privé gallerij. Hier kan je je lievelingsfoto’s selecteren en die krijg je digitaal toegestuurd in hoge resolutie.

Wil je meer weten, klik dan even op de blauwe knop en neem vrijblijvend contact met mij op.

*Voorlopig zijn studioshoots niet mogelijk.