Ik ben dol van portretfotografie. Er is niets zo leuk als focussen op jou en samen de mooiste beelden maken.

Portretfotografie is een ontzettend uiteenlopende tak van fotografie. Het kan gaan van een zeer uitgewerkt studioportret van een ondernemer tot de schijnbaar onmogelijke taak om kinderen stil te laten zitten.

De belangrijkste regel is wel: “Als je model zich niet comfortabel voelt, dan zullen de uiteindelijke foto’s niet werken”. Ik neem dus graag mijn tijd voor een gesprekje, samen eerst een koffietje drinken of een babbeltje voordat ik mijn camera bovenhaal.

Meestal werkt mijn flauwe humor aanstekelijk en dat maakt de shoot zoveel makkelijker voor ons beide. Vertrouwen is ook ontzettend belangrijk, ik ben hier om voor mooie beelden te zorgen. Daarvoor zal ik af en toe instructies geven, maar ik sta altijd open voor overleg. Tijdens de shoot zal ik je geregeld beelden op de camera laten zien. Zo bouwen we samen het vertrouwen op.

Het belangrijkste dat jij moet weten is dat ik dit ontzettend graag doe. Ik hou van mensen, ik hou van fotografie en zal altijd mijn best doen om van jou een blije klant te maken.

Wil je meer weten, kan je mij vrijblijvend contacteren.